preskoči na sadržaj

Osnovna škola Draškovec

 > Naslovnica
Vijesti

DAN ŠKOLE

Autor: Marina Držanić, 17. 6. 2019.

Osnovna škola Draškovec kraj nastavne godine obilježila je svečanom priredbom u novoj školskoj sportskoj dvorani u petak, 14. lipnja 2019. godine.

 

 

Osim kraja nastavne godine priredbom smo obilježili i Dana škole. Na priredbi smo uživali u raznolikim izvedbama naših marljivih učenika i njihovih učitelja koji su ih pripremali za nastup.

Ravnateljica Margit Mirić nagradila je učenike i djelatnike škole koji su postigli izvrsne rezultate i promicali ime škole na različitim natjecanjima, smotrama i festivalima.

 

Kada nešto volimo raditi to nam nije opterećenje već uživanje, a tada se i postižu najbolji rezultati. U nastavku pročitajte tko je bio najuspješniji u našoj školi ove školske godine:

Projekt „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ – najviše čepova u školi prikupili su 3. i 5. razred

Projekt skupljanja starih baterija – najviše baterija u školi prikupili su učenici 1. i 7. razreda

Natjecanje „Pametna pitanja za pametne glave“ – uz mentora Davora Topleka na natjecanju su sudjelovali učenici 6. razreda Nino Vargek, Karlo Lipić i Fabijan Pigac

Matematičko natjecanje „Klokan“ – najbolje rezultate postigli su Horvat Edi i Bruno Topličanec iz 2. razreda, Leo Lipić i Erika Bartolić iz 3. razreda ,Velimir Tota iz 5. razreda i Domagoj Tota iz 7. razreda

Croatian makers liga : napredno natjecanje u edukacijskoj robotici – učenici 4. razreda Jan Horvat i Leo Dolenec i učenik 3. razreda Leo Lipić pod mentorstvom učiteljice iz informatike Marine Držanić sudjelovali su u superfinalu ovog natjecanja.

Učiteljica Marina Držanić uključila je školu i u projekt „Europski kviz o novcu.“

Uz mentorstvo učiteljice likovne kulture Gabrijele Binder učenici 6. razreda sudjelovali su na likovnom natječaju „ Stare priče i legende“,

učenici 7. razreda Rok Škoda i Domagoj Tota i učenice 8 .razreda Nina Sabol i Simona Mihoci sudjelovali su na županijskom natjecanju LIK,

a  učenice Nika Horvatić iz 7. razreda i učenice iz 8. razreda Tara Matjačić, Elizabeta Ivaci sudjelovale su na natječaju Tradicija i suvremenost.

Projekt „Ne dvoji nego smeće odvoji!“ – uz mentoricu učiteljicu biologije Mateju Vrhaj na natjecanju su sudjelovale učenice 7. razreda Ena Zadravec, Nika Horvatić i Sara Zadravec.

Županijsko natjecanje iz tehničke kulture – sudjelovali su učenici Rok Škoa iz 7. razreda i Roko Horvat iz 5. razreda uz mentora učitelja Sandra Balaškovića.

Uz mentorstvo učiteljice hrvatskog jezika Ivane Beti i rad glavne urednice učenice Nine Sabol iz 8. razreda naš školski list „Draško“ proglašen je jednim od petnaest najboljih školskih listova u Hrvatskoj na državnoj smotri LiDraNO,

Županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika - sudjelovali su Antonija Balent i Tara Matijačić iz 8. razreda i Domagoj Tota iz 7. razreda uz mentorstvo učiteljice Ivane Beti.

  

Moramo naglasiti kako su učenici i djelatnici naše škole uključeni u mnoge projekte, natjecanja, smotre i izložbe, ostvaruju međunarodnu suradnju, volontiraju i rado obilježavaju razne dane.

Iza nas su sati, tjedni, mjeseci učenja, novih spoznaja i dogodovština,  a ispred nas su ljetni dani. Želimo vam svima vesele i bezbrižne praznike!

  

 

 

 

 

 
Projekt energetske obnove

Projekt " Energetska obnova zgrade Osnovne škole Draškovec na adresi Draškovićeva 47, Draškovec" sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.“

DABAR

Školski jelovnik

Jelovnik za produženi boravak

Čitajte naš školski list

Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 10. 1. 2011.

Ukupno: 121547
Ovaj tjedan: 22
CMS za škole logo
Osnovna škola Draškovec / Draškovićeva 47, HR-40325 Draškovec / os-draskovec.skole.hr / ured@os-draskovec.skole.hr
preskoči na navigaciju