2019-04-19 08:42:55

Naša međunarodna suradnja

Naša škola uključena je u mnoge akcije, a između ostalog tu su i međunarodne suradnje.

U srijedu, 20. ožujka  2019. u Serdahelu je organizirano „Natjecanje u kazivanju poezije“ na kojem su naši učenici Bruno Topličanec (2. razred), Leo Lipić (3. razred) i Leo Dolenec (4. razred) kao gosti natjecanja pokazali svoje umijeće u recitiranju, dok su ravnateljica Margit Mirić i učitelj razredne nastave Filip Židov bili članovi žirija.  

               

               

Učenice 8. razreda Iva Zadravec, Simona Mihoci i Antonija Balent u pratnji ravnateljice Margit Mirić su u petak, 27. ožujka 2019. u Hrvatskoj samoupravi Ivan Blažetin u Serdahelu prezentirale projekt gospodarenja otpadom „Ne dvoji nego smeće odvoji“ u sklopu projekta selektivnog sakupljanja otpada i kreativnog recikliranja u mjestu Serdahel pod nazivom „Više generacija, zajednički cilj, jedan planet“.

   

 

U organizaciji Osnovne škole „Istvan Fekete“ u Borsfi u srijedu, 3. travnja 2019., održana je Smotra hrvatske kulture na kojoj su sudjelovali i učenici naše škole Bruno Topličanec i Tena Slaviček iz 2.razreda , Leo Lipić i Helena Pongrac iz 3. razreda, Leo Dolenec, Ema Mikec i Barbara Slaviček iz 4. razreda. Učenike su pratili učitelj razredne nastave Vlado Šalamon i ravnateljica Margit Mirić.

   

               

 


Osnovna škola Draškovec